Информация
ВИП КАТАМАРАН

Представете си удоволствието да се качите на луксозен катамаран, докато се впускате на борда на идеалния ветроходен чартър.

Катамаранът тръгва от пристанището в Стария град на Несебър. Нашият безплатен двуетажен автобус ще ви вземе от к. к. Слънчев бряг и ще ви отведе директно до пристанището. Тук, след приветствие от екипажа, напускаме яхтеното пристанище и отплаваме на дневния круиз.

Сега е моментът да се отпуснете, тъй като барът се отваря и се сервират напитки и леки закуски. Настанете се удобно и се насладете на лукса да бъдете един от нашите специални гости.

За тези, които винаги са искали да се разходят с круиз и да се докоснат до кормилото, капитанът и екипажът с удоволствие ще ви насърчат да поемете управлението.

Пристигайки на красивия плаж, хвърляме котва и е време за релаксиращо плуване. Хората с приключенски характер могат да се насладят на гмуркане с шнорхел и да открият различни видове риби и морски кончета.

Докато изсъхвате от водата на слънце, обядът се сервира на борда, асортимент от храни за всички вкусове. След обяда вдигаме котва и плавно се връщаме обратно по крайбрежието към пристанището. С питие в ръка бъдете готови да срещнем делфини, с което да приключи перфектния ден на катамаран.

 


 

Facebook
Google +