Круизи
Една от най-популярните еднодневни екскурзии в Слънчев бряг, България. Насладете се на деня на слънце или на прохладна сянка. Плувайте, за да се охладите и се радвайте на делфините!
Сега е моментът да започнете да се отпускате, тъй като барът се отваря и се сервират напитки и леки закуски. Отпуснете се и се насладете на лукса да бъдете един от нашите специални гости!
Еднa от най-популярните еднодневни екскурзии в Обзор, България. Насладете се на деня на слънце или на прохладна сянка. Плувайте, за да се охладите и се радвайте на делфините!
logo_bw

 

Представете си удоволствието да се качите на луксозен катамаран, докато се впускате на борда на идеалния ветроходен чартър. Катамаранът тръгва от пристанището в Стария град на Несебър. Нашият безплатен двуетажен автобус ще ви вземе от к. к. Слънчев бряг и ще ви отведе директно до пристанището. Тук, след приветствие от екипажа, напускаме яхтеното пристанище и отплаваме на дневния круиз.

Сега е моментът да се отпуснете, тъй като барът се отваря и се сервират напитки и леки закуски. Настанете се удобно и се насладете на лукса да бъдете един от нашите специални гости.

 

Снимки

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

 

Facebook
Google +